Schoonheidssalon in Raalte

Een ontspannen moment voor jezelf, hoe fijn is dat! De schoonheidsspecialist van Lookx & more legt je lekker in de watten. En staat garant voor professionele huidverzorging op maat. Van complete gezichtsbehandeling tot harsen of wenkbrauwen epileren.

Kyra Elders - Kapster en Schoonheidsspecialist bij Lookx & more

Kyra Elders

Debby Veldhuis - Kapster en Schoonheidsspecialist bij Lookx & more

Debby Veldhuis

Laat je verzorgen door de schoonheidsspecialiste!

Gezichtsbehandeling

50 minuten
52

Gezichtsbehandeling opkikkertje

28,50

Wellness gezichtsbehandeling

71,50

Luxe wellness gezichtsbehandeling

91,50

Iets opmaken

20

Epileren

13,50

Epileren + verven

19,50

Epileren + bovenlip harsen

19,50

Feest make-up

24

Gun jezelf je mooiste zelf

Lookx & more geeft je de schoonheidsbehandeling die je verdient, met aandacht voor alle aspecten van jouw eigen stijl en looks. Voor een schoonheidsspecialiste in Raalte en omgeving heb je niet meer nodig dan een afspraak bij Lookx & more. Gun jezelf je mooiste zelf - onze professionele schoonheidsspecialiste staat voor je klaar!

Investeer in schoonheid en voel je geweldig

Een heerlijke behandeling in een goede schoonheidssalon gaat verder dan alleen de buitenkant. Kom even helemaal tot rust met een verwenmoment voor jezelf, gewoon omdat je het hebt verdiend, of verras een goede vriendin met een sessie in onze schoonheidssalon. Onze professionals hebben alles in huis om je totaal ontspannen en tot in de puntjes verzorgd uit de stoel te laten stappen, van een luxe gezichtsbehandeling tot harsen of wenkbrauwen epileren en alles dat daar tussenin zit. Met het advies en de tips van onze schoonheidsspecialiste kun je naderhand ook zelf weer verder, zodat je straks thuis nog beter het mooiste in jezelf naar boven weet te halen. Dat maakt van een bezoek aan je favoriete schoonheidssalon in Raalte een slimme investering!

Schoonheidsspecialist in Raalte

Oog voor alle aspecten van jouw schoonheid

Schoonheidssalon Raalte

Schoonheidssalon Lookx & more werkt met een ervaren en goed opgeleide schoonheidsspecialiste. Omdat we naast schoonheidsbehandelingen ook gespecialiseerde kappers, pedicures en masseurs in huis hebben, kijken we altijd naar het totale plaatje. Daarmee kunnen we je adviseren over alle aspecten van jouw schoonheid, die samenkomen om jou uniek te maken. Zo wordt je schoonheidsspecialiste ook meteen je persoonlijke stijladviseur, die je gewapend met nieuwe kennis weer op pad stuurt. Of je nu een afspraak wilt maken voor subtiele ontharing, of een speciale behandeling voor een bruiloft of andere bijzondere gelegenheid, bij Lookx & more in Raalte kom je altijd mooier en wijzer naar buiten dan je naar binnen stapte!

Scroll naar boven