Pedicure in Raalte

Hebben jouw voeten een beetje extra aandacht nodig? Misschien zijn ze pijnlijk, heb je voetklachten. Of ben je toe aan een relaxte en verzorgende voetbehandeling? Je bent welkom bij de pedicure van Lookx & more! Voor zowel medische als wellnessbehandelingen.

Sonja Wigger - Pedicure Raalte

Sonja Wigger

Natascha Mulder - Pedicure Raalte

Natascha Mulder

Laat je voeten verzorgen!

Basisbehandeling

Nagels knippen, verwijderen van likdoorn en matig eelt, behandelen kalknagels en ingegroeide nagels, nagels reinigen, motorisch afwerken, incrémen
43 Max. 45 min.

Deelbehandeling

Likdoorn, wratbehandeling, nagels knippen of ingegroeide teennagel
25 Max. 20 min.

Spabehandeling

Pedicure behandeling, scrub, paraffine en voetmassage
60

Nagelbeugel

25

Nagelreparatie

25

Gellak in combinatie met een basisbehandeling

Gellak kan alleen in combinatie met een basisbehandeling worden geboekt
65,50

Gellak verwijderen

9,50

Pedicure in Raalte, waar comfort en schoonheid samenkomen

We denken bij een schoonheidsbehandeling of een massage meestal niet direct aan onze tenen of voeten, maar toch is een goede verzorging en een mooie uitstraling van het voetenwerk belangrijker dan we vaak beseffen. Lookx & more heeft in Raalte een pedicure aanbod dat helemaal aansluit op de visie en expertise die we in al onze schoonheidsbehandelingen laten zien. Pedicure gaat bij ons verder dan even de nagels netjes bijwerken. De voetverzorging van Lookx & more is er altijd op gericht om ervoor te zorgen dat jij stevig in je schoenen staat – of op je blote voeten – omdat comfortabel bewegen en mooie verzorgde voeten twee keerzijdes van dezelfde medaille horen te zijn. Daarom kun je altijd bij ons terecht als je voeten professionele zorg nodig hebben, of dat nu vanwege medische problemen is, omdat je geweldige nagels en lak wilt laten zien in die mooie open sandaaltjes, of omdat je de weldadige ontspanning van een heerlijke voetmassage hebt verdiend.

Complete voetverzorging door een pedicure die verder kijkt

Complete voetverzorging in Raalte betekent dat onze pedicure altijd verder kijkt dan de basis. Klachten die met de voeten of nagels te maken hebben kunnen verrassend vervelend zijn, want we moeten het nu eenmaal doen met de tien tenen die we hebben. Staan, lopen, fietsen, of schoenen aantrekken: het kan een flinke bron van irritatie en pijn zijn die je kunt verhelpen met de juiste voetbehandeling. Lookx & more neemt voetenwerk daarom serieus. Onze gespecialiseerde pedicures gaan samen met jou op zoek naar de vormen van voetverzorging die voor jou de beste resultaten opleveren. Of dat een wellness sessie, een massage, of een uitgebreide nagelbehandeling is maakt voor ons geen verschil. Uiteindelijk gaat het erom dat jij zo lekker mogelijk rondwandelt op twee mooie, pijnloze en puntgaaf verzorgde voeten!

Scroll naar boven