Nagelstudio in Raalte

Zoek je een nagelstylist voor nagels of manicure in Raalte? Stap dan binnen bij Lookx & more. Bij ons vind je alles voor mooie verzorgde handen en nagels. Voor het plaatsen en verzorgen van gellak.

Melanie van Bruggeman - Nagelstyliste bij Lookx & more

Melanie Bruggeman

Laat je gellak plaatsen of bijwerken!

Gellak handen

28

Gellak verwijderen + nieuwe gellak

34

Lookx & more is jouw complete nagelstudio in Raalte

Je nagels en je handen zijn aspecten van je uitstraling die je eigenlijk nauwelijks kunt verbergen, omdat je ze in ongeveer elke situatie wel moet gebruiken. Logisch dus dat voor heel veel vrouwen de nagelstudio een belangrijke bondgenoot is wanneer ze het mooiste van zichzelf willen laten zien. Een manicure of gellak: het zijn stuk voor stuk heerlijke relaxmomenten, waarna je naar buiten stapt met handen en nagels om je vingers bij af te likken. Als jij ook vindt dat echte schoonheid een totaalplaatje hoort te zijn, kom dan vooral eens langs bij de professionele nagelstudio van Lookx & more in Raalte!

Nagelstudio Raalte

De nagelstudio waar altijd méér aan de hand is

Lookx Raalte nagelstylist

Natuurlijk mag je erop vertrouwen dat onze nagelexpert alles weet van manicures, styling en nagelverzorging, maar het mooiste van de Lookx & more nagelstudio is dat er altijd meer mogelijk is dan je zou denken. We staan voor je klaar met een heel team van beautyspecialisten, dus ook voor een relaxende massage, een gezichtsbehandeling in de schoonheidssalon of voetverzorging bij de pedicure zit je hier helemaal goed. Daardoor is er altijd meer aan de hand dan alleen je nagelverzorging.

Op deze pagina zie je een aantal van onze mogelijkheden als het om nagels gaat, maar wees niet bang om verder te vragen. Wie aandacht besteedt aan beauty essentials zoals gelnagels voor een speciale gelegenheid, die neemt schoonheid serieus. Dat is precies wat we bij Lookx & More ook doen: in onze nagelstudio, maar ook op alle beauty en wellness gebieden daaromheen. Natuurlijk vinden we het geweldig als je een bruiloft of feest hebt waarvoor jij je nagels wilt laten schitteren, maar we adviseren je graag over al onze styling- en beautymogelijkheden die daar goed bij passen. Zo maken we van jouw natuurlijke schoonheid een unieke beauty, dus kom langs en laat je verrassen en verwennen in de nagelsalon van Lookx & more...

Scroll naar boven