Massage in Raalte

Kan jouw lichaam soms ook een beetje meer ontspanning gebruiken? Kies dan voor een fijne, relaxte massage bij Lookx & more. We luisteren naar jouw persoonlijke wensen of eventuele klachten. En geven je de behandeling die bij je past.

Heerlijke ontspanning voor je lichaam!

Ontspanningsmassage

25 minuten
  27,50

Ontspanningsmassage

55 minuten
  45

Indiase hoofdhuidmassage

25 minuten
  27,50

Indiase hoofdhuidmassage

55 minuten
  45

Holistische massage (gratis intake)

55 minuten
  45

Reading/ healing/ energetisch coaching

55 minuten
  45

Sportmassage

25 minuten
  30

Sportmassage

55 minuten
  50

Lookx & more massages: relaxte schoonheid begint met een ontspannen lijf

Een heerlijk ontspannen massage in Raalte, verzorgd door een ervaren masseuse? Jazeker: Lookx & more heeft een compleet programma aan massages in petto voor iedereen die wel wat diepe ontspanning kan gebruiken. Wie heeft er tegenwoordig nou geen leven dat bol staat van de stress en het gehaast? Wie hoge eisen aan zichzelf stelt, die mag daar best een professionele massage tegenover zetten om weer in balans te komen. Wie intensief sport kan met de juiste massage de spieren weer helemaal tot rust laten komen, wat spierpijn kan voorkomen en herstel van het weefsel bevordert. Ook als je last hebt van specifieke lichamelijke klachten, of bijvoorbeeld hoofdpijnen, kunnen de specialisten van Lookx & more verlichting bieden. Wat je levensritme ook is, een goede massage is een weldaad voor lichaam en geest, dus als je er dan toch voor gaat, trakteer jezelf dan op de deskundigheid van de lekkerste professionele massages in Raalte en omstreken.

Kom helemaal tot jezelf met een speciale ontspanningsmassage

Voor elke situatie is een speciale massage te bedenken, zolang je maar weet wat je er precies mee wilt bereiken. Voor veel mensen is een totaal ontspannen gevoel de grootste beloning van een goede massage. Toch is ontspanning niet voor iedereen hetzelfde, bijvoorbeeld omdat de een spanning vooral in de rug of schouders voelt, terwijl een ander juist spanning in de kuiten ervaart, of in de spieren van de nek. In onze massagesalon in Raalte staat altijd een expert voor je klaar die luistert naar jouw persoonlijke verhaal. Zo kunnen we rekening houden met jouw unieke wensen en aandachtspunten. Een speciale ontspanningsmassage, precies afgestemd op jouw lichaam en geest, is je beste garantie voor een diep ontspannen gevoel waar je nog lekker lang van na zult genieten. Een andere echte aanrader is onze indiaanse hoofdhuid massage, een bijzondere ervaring. Weet je niet zeker wat voor massage het beste bij jouw situatie past? Neem dan contact op met je massagespecialist in Raalte, want bij Lookx & more vinden we samen altijd de massage die het beste bij je past.

Scroll naar top