Massage in Raalte

Kan jouw lichaam soms ook een beetje meer ontspanning gebruiken? Kies dan voor een fijne, relaxte massage bij Lookx & more. We luisteren naar jouw persoonlijke wensen of eventuele klachten. En geven je de behandeling die bij je past.

Heerlijke ontspanning voor je lichaam!

Ontspanningsmassage (25, 40 of 50 minuten)

Een heerlijke massage waarbij je een diepe ontspanning ervaart en de stress van alledag even los kunt laten.
27,50 (vanaf)

Indiase hoofdmassage (25 of 40 minuten)

Massage van hoofd, nek, schouders, armen en handen met massage olie. Zorgt voor fysieke kalmering en ontspanning van niet alleen het hoofd, maar van het hele lichaam. Zorgt tevens voor het loslaten van mentale spanning.
27,50 (vanaf)

Massage bij schouder-, nek- en onderrugklachten (40 of 50 minuten)

Met diepe bindweefselmassage en coaching contact maken met de spanningsplekken in je schouder/nek/onderrug waardoor je spanning kunt loslaten en klachten verminderen.
39,95 (vanaf)

Massage in de kleding (25 minuten)

Wil je niet uit de kleren, maar ben je wel toe aan ontspanning, dan is deze massage iets voor jou. Met zachte pulserende bewegingen kom je weer in balans.
27,50

Holistische massage (50 minuten)

In deze massage worden verschillende massagevormen afgewisseld om de verschillende lagen (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel) te bereiken, zodat de massage diep kan doorwerken.
45

Energetische behandelingen (50 minuten)

Behandelingen zoals een reading, healings, gevoelsorkest of energetisch coaching.
45

Kom helemaal tot jezelf met een speciale ontspanningsmassage

Voor elke situatie is een speciale massage te bedenken, zolang je maar weet wat je er precies mee wilt bereiken. Voor veel mensen is een totaal ontspannen gevoel de grootste beloning van een goede massage. Toch is ontspanning niet voor iedereen hetzelfde, bijvoorbeeld omdat de een spanning vooral in de rug of schouders voelt, terwijl een ander juist spanning in de kuiten ervaart, of in de spieren van de nek. In onze massagesalon in Raalte staat altijd een expert voor je klaar die luistert naar jouw persoonlijke verhaal. Zo kunnen we rekening houden met jouw unieke wensen en aandachtspunten. Een speciale ontspanningsmassage, precies afgestemd op jouw lichaam en geest, is je beste garantie voor een diep ontspannen gevoel waar je nog lekker lang van na zult genieten. Een andere echte aanrader is onze Indiase hoofdmassage, een bijzondere ervaring.

Massage bij Lookx & more

Lookx & more massages: ervaar weer contact met je lijf

Een massage kan ook ondersteunend zijn bij mensen die veel in het hoofd zitten of niet lekker in hun vel zitten (overspannen/burn-out zijn of als gevolg van een ingrijpende gebeurtenis). Tijdens deze massage zorgt onze masseur ervoor dat je uit je hoofd komt en weer contact met je lijf ervaart. Omdat ontspanning niet voor iedereen hetzelfde is, staan wij graag voor je klaar om te luisteren naar jouw persoonlijke verhaal. Zo kunnen wij rekening houden met jouw persoonlijke wensen en aandachtspunten. Een speciale massage, precies afgestemd op jouw lichaam en geest.

Of kies voor een holistische massage bij de holistisch masseur van Lookx & more. Zij heeft door een opleiding Intuïtieve Ontwikkeling haar zesde zintuig optimaal ontwikkeld. Haar sterk ontwikkelde intuïtie komt dan ook goed van pas in het afstemmen van de massage op haar klant en zorgt soms voor een extra dimensie.

Weet je niet zeker wat voor massage het beste bij jouw situatie past? Neem dan contact op met je massagespecialist in Raalte, want bij Lookx & more vinden we samen altijd de massage die het beste bij je past.

Scroll naar top