Kapper in Raalte

Laat je haren knippen, stylen of kleuren bij Lookx & more. Volgens de laatste trends en met aandacht voor jouw persoonlijke stijl en wensen. We zijn een kapsalon in Raalte voor dames, heren en kinderen. Ook voor een unieke feestlook of bruidskapsel ben je bij ons op de juiste plek.

Marieke Haarman - kapper in Raalte

Marieke Haarman

Kyra Diender - kapper in Raalte

Kyra Diender

Melanie - Kapper in Raalte

Melanie van Marle

Chantal Nijhof - kapper in Raalte

Chantal Nijhof

Debby Veldhuis - kapper in Raalte

Debby Veldhuis

Laat je haren knippen, stylen of kleuren in de kapsalon!

Knippen dame

22

Knippen heer

21

Knippen kind t/m 5 jaar

13

Knippen kind t/m 12 jaar

16,50

Knippen kind t/m 16 jaar

17,50

Knippen + kleuren

56

Knippen + kleuren lang haar

65

Knippen + coupe soleil

Kleuren

34

Kleuren lang haar

43

Wassen + föhnen/watergolven

21,50

Wassen + knippen + föhnen/watergolven

34,50

Permanent deel

71

Permanent + knippen

76,50

Los opsteken

31

Opsteken feest

38,50

Proefkapsel

Lookx & more: altijd meer dan alleen naar de kapper

Een bezoek aan de kapper in Raalte is altijd meer dan alleen even je haren knippen, tenminste, als je kiest voor Lookx & more. De professionele kappers en beautyspecialisten kijken naar jouw schoonheid als geheel. We zorgen ervoor dat je straks naar buiten loopt met een stralende glimlach op je gezicht, omdat je weet dat jouw kapsalon uit Raalte de perfecte match zoekt tussen je eigen unieke looks en het kapsel dat daar de mooiste uitdrukking aan geeft. Dat betekent de beste hair & beauty care die een kapper kan bieden, met alle expertise van een gespecialiseerde schoonheidssalon erbovenop. De nieuwste coupes, de laatste trends in styling en alle zorg en aandacht die je verdient wachten op je bij de meest complete kappers in Raalte en omstreken!

Kapsels, styling en kleuren waarmee je stralend de kapsalon uitwandelt

Bij Lookx & more gaat niemand naar buiten zonder te stralen. Wij begrijpen dat je niet alleen naar de kapper gaat om je haren te knippen, want echte schoonheid vraagt om aandacht voor wat jou mooi maakt. Natuurlijk hebben we alle kniptechnieken in de vingers. Uiteraard kunnen we jouw kapsel elke kleur geven die je maar bedenken kunt. Allemaal noodzakelijk en allemaal niet meer dan logisch, maar wat Lookx & more meer maakt dan een standaard kapsalon is onze passie om jou straks stralend de deur uit te laten wandelen. Jij staat centraal in onze visie op het totaalplaatje van jouw unieke beauty. Jouw wensen, onze ervaring en expertise: dat is de meest persoonlijke weg naar een fantastische look voor elke gelegenheid en voor ieder seizoen!

Jouw huiselijke en veelzijdige kapper in Raalte

Bij Lookx & more vind je altijd meer dan alleen de meest veelzijdige kapper in Raalte. Voor ons betekent persoonlijke aandacht voor jouw schoonheid ook een gezellige en huiselijke sfeer, waarin jij je helemaal op je gemak voelt terwijl wij aan de slag gaan om jou er op je allerbest uit te laten zien. Benieuwd naar hoe jij ook meer dan een geweldig kapsel kunt krijgen? Je kunt eenvoudig direct online een afspraak maken. Gun jezelf een heerlijk persoonlijk verwenmoment en kom vol zelfvertrouwen stralend naar buiten bij onze kapsalon in Raalte!

Scroll naar top